Реєстрація Забули пароль?
Головна Новини Он-лайн замовлення публікації Видання Контакти
Публікації в виданнях України    
 

Новини

Емкон оновлює програмне забезпечення "Емкон: Звіт" у зв'язку із оновленням схеми даних річної регулярної інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів, затвердженого рішенням НКЦПФР від 03.12.2013р. №2826

На сторінці http://soft.emcon.ua/ua/soft/eczv/download розміщено нову версію програмного забезпечення "Емкон: Звіт" (1.6.2).

В новій версії:
- Внесено зміни в формування регулярної річної інформації в зв'язку відповідно до Наказу Голови НКЦПФР від 18.03.2014р. №72 «Щодо опису розділів та схем ХМL - файлів електронної форми інформації емітентів цінних паперів відповідно до Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів»
- Оновлено друковану форму річної регулярної інформації.
- Оновлено форму публікації річної регулярної інформації.

Для того, щоб оновити програмне забезпечення, необхідно завантажити Пакет для встановлення Емкон: Звіт зі сторінки http://soft.emcon.ua/ua/soft/eczv/download, запустити завантажений файл (EmconZvitInstall.exe) та у вікні із запитом "Змінити/Виправити/Видалити" обрати "Виправити".

Увага! Річна інформація, сформована за допомогою версій 1.6.1.х, при відкритті звіту автоматично конвертується в новий формат із збереженням внесених даних. Просимо попередньо створити резервну копію звіту до його відкриття в новій версії Емкон: Звіт.

Із зауваженнями, питаннями та пропозиціями просимо звертатись до технічної підтримки за адресою електронної пошти support@emcon.com.ua

Повернутись