Реєстрація Забули пароль?
Головна Новини Он-лайн замовлення публікації Видання Контакти
Публікації в виданнях України    
 

Новини

Емкон оновлює програмне забезпечення "Емкон: КС: Збори"

На сторінці http://soft.emcon.ua/ua/soft/ecks/download розміщено нову версію (1.2) програмного забезпечення "Емкон: КС: Збори".

В цій версії:

1. Внесено зміни щодо організації та проведення загальних зборів у зв’язку із набранням чинності Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо захисту прав інвесторів», зокрема:

  • внесено зміни до повідомлення про проведення загальних зборів;
  • додано можливість вносити питання, які не включаються до порядку денного, а також змінювати черговість розгляду (виводу до протоколів) питань порядку денного;
  • оновлені бюлетені для голосування, в тому числі для кумулятивного голосування (для обрання наглядової ради);
  • оновлено протоколи про підсумки голосування та загальних зборів;
  • на даний момент не внесено(!) зміни щодо підрахунку голосів при голосуванні за правочини, щодо вчинення яких є заінтересованість, за наявності заінтересованих акціонерів.

2. Оновлено механізм формування документів на базі шаблонів для надання йому більшої гнучкості при використанні різних шаблонів, особливо шаблонів бюлетенів для голосування.

3. Оптимізовано та розширено функції механізму пошуку в електронному реєстрі власників цінних паперів.

4. Додано модуль аналізу електронного реєстру власників цінних паперів.

5. Виправлені виявлені за час експлуатації в реальних умовах технічні помилки.


Для завантаження або оновлення програмного забезпечення "Емкон: КС: Збори", будь ласка, перейдіть на сторінку http://soft.emcon.ua/ua/soft/ecks/download.


Із зауваженнями, питаннями та пропозиціями просимо звертатись до технічної підтримки за телефоном +380 (44) 379-16-73 (72) або електронною поштою за адресою support@emcon.com.ua

Повернутись