Реєстрація Забули пароль?
Головна Новини Он-лайн замовлення публікації Видання Контакти
Публікації в виданнях України    
 

Новини

Емкон анонсує нову акцію - розіграш квитків на Четвертий Міжнародний форум корпоративних секретарів 2017!

Професійна асоціація корпоративного управління анонсувала проведення 16 червня 2017 року Четвертого Міжнародного форуму корпоративних секретарів 2017 (далі – Форум). Ми не можемо стояти в стороні від такої події та анонсуємо акцію - розіграш квитків на Форум для користувачів publication.in.ua! 

Кожний емітент цінних паперів (акціонерні товариства, емітенти облігацій тощо, далі- учасник), який опублікує інформацію в офіційному виданні НКЦПФР за допомогою он-лайн сервісу publication.in.ua, бере участь у розіграші безкоштовних (для учасника) квитків на участь в Форумі.

Умови участі в акції:

1) Всього відбуватиметься два розіграші квитків - 05 квітня та 10 травня, під час кожного буде розіграно по три безкоштовних (для учасника) квитки на участь у Форумі.

2) У розіграші 05 квітня беруть участь учасники, які в період з 01 березня по 31 березня замовлять публікацію інформації в офіційному виданні НКЦПФР за допомогою он-лайн сервісу publication.in.ua.

3) У розіграші 10 травня беруть участь учасники, які в період з 01 квітня по 30 квітня замовлять публікацію інформації в офіційному виданні НКЦПФР за допомогою он-лайн сервісу publication.in.ua.

4) Розіграш квитків відбуватиметься шляхом формування переліку учасників, які замовили та оплатили публікацію інформації в офіційному виданні НКЦПФР у відповідний період, та вибору з переліку випадковим чином за допомогою сервісу www.random.org перших трьох учасників.

5) Протягом п’яти робочих днів після розіграшу переможці розіграшу мають підтвердити участь свого представника у Форумі. Якщо участь у встановлений строк не буде підтверджено, право на участь в Форумі переходитиме до наступного учасника за переліком.

6) У разі офіційної відмови учасника від участі у Форумі, право на участь в Форумі переходитиме до наступного учасника за переліком.

Запрошуємо Вас взяти участь в розіграші та потрапити на один з найважливіших заходів з питань корпоративного управління в Україні!

Повернутись