Реєстрація Забули пароль?
Головна Новини Он-лайн замовлення публікації Видання Контакти
Публікації в виданнях України    
 

Новини

Компанія "Емкон" запрошує взяти участь у черговому семінарі на тему "Дематеріалізація цінних паперів. Від «А» до «Я»", який відбудеться 15.10.2010 року в м. Києві.

Згідно зі ст. 20 Закону України "Про акціонерні товариства" та Закону України "Про цінні папери та фондовий ринок" акціонерні товариства повинні забезпечити існування своїх акцій в бездокументарній формі з 30 жовтня 2010.

Компанія "Емкон" проводить черговий семінар на тему "Дематеріалізація цінних паперів. Від «А» до «Я»", на якому представники акціонерних товариств зможуть отримати практичні поради та проконсультуватися щодо проведення дематеріалізації з провідними фахівцями Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку, депозитаріїв, зберігачів та компанії "Емкон".

Учасники семінару отримають практичні поради, матимуть можливість задати питання, обговорити спірні моменти, обмінятися досвідом з усіма учасниками семінару, а також отримають Пакет документів для проведення дематеріалізації акцій та методичний матеріал "Дематеріалізація цінних паперів від "А" до "Я", що включають в себе інформацію про основні етапи дематеріалізації, строки, яких необхідно дотримуватись під час дематеріалізації, документи, які необхідно підготувати для проведення дематеріалізації, відповідні законодавчі та нормативні документи.

Заявка для участі в семінарі

Увага! Кількість учасників обмежена.

Програма семінару

09:30-10:00 – Реєстрація учасників семінару. Кава-брейк

10:00-11:30 – Прийняття рішення про дематеріалізацію цінних паперів. Які питання вносити в порядок денний, що повинен містити протокол в частині рішення про дематеріалізацію, вимоги до повідомлення про дематеріалізацію.
Доповідач – представник ДКЦПФР

11:30-12:30 – Бездокументарна форма існування акцій. Функції депозитарію при організації обігу цінних паперів та взаємодії з емітентами цінних паперів при проведенні загальних зборів акціонерів та в інших випадках, передбачених законодавством України.
Доповідач – начальник клієнтського відділу ВАТ "Національний депозитарій України" Федорова Олена Едуардівна

12:30-13:30 – Кава-брейк

13:30-14:30 – Функції зберігача при організації обігу цінних паперів. На що потрібно звернути увагу при виборі зберігача в процесі дематеріалізації цінних паперів.
Доповідач – представник зберігача

14:30-15:30 – Практичні поради щодо переведення випуску цінних паперів в бездокументарну форму.
Доповідач – виконавчий директор компанії "Емкон" Ступак Олена Володимирівна

Будемо раді, якщо Ви приєднаєтеся до учасників нашого семінару!

Адреса проведення семінару: м.Київ, вул.Фрунзе 40, корпус Р, офіс 302
Схема проїзду

Вартість участі (з ПДВ) – 800 грн.
Для двох та більше учасників від одного підприємства - знижка 10%.
Для учасників, які брали участь в інших семінарах компанії «Емкон», додаткова знижка 5%.
Для членів ПАКУ, ПАРД та УАІБ - спеціальна додаткова знижка 10%.

З пропозиціями та запитаннями звертайтесь
за тел. +38 (044) 379-16-72, 379-16-73
e-mail: seminar@emcon.com.ua
контактна особа Дарменко Олена Анатоліївна

Повернутись