Реєстрація Забули пароль?
Головна Новини Он-лайн замовлення публікації Видання Контакти
Публікації в виданнях України    
 

Новини

Українська асоціація інвестиційного бізнесу пропонує запровадити перехідний період для запуску нової системи подачі звітності до НКЦПФР до 1 червня 2019 року

У зв’язку з невизначеністю ситуації щодо системи подання звітності учасниками фондового ринку після 1 січня 2019 року та з метою запобігання збоїв, що можуть призвести до втрат інформації, УАІБ направила листа до НКЦПФР та запропонувала запровадити перехідний період до 1 червня 2019 року. Це дасть можливість паралельно і безболісно для учасників фондового ринку запустити нову систему подачі звітності та відпрацювати її, а також при цьому уникнути «штучного» порушення строків подачі звітності. Окремо у листі наголошено, що будь-які зміни щодо подачі звітності потребують додаткового технічного опрацювання в тому числі учасниками ринку, і, відповідно потребують часу.

УАІБ сподівається, що її ініціативу про запровадження п’ятимісячного перехідного періоду для запуску нової системи подачі звітності до Комісії, позитивно буде сприйнята НКЦПФР та її підтримають інші Асоціації та учасники фондового ринку.

Ознайомитись з повним текстом повідомлення можна за посиланням http://www.uaib.com.ua/aktual_kua/account/271902.html

Повернутись