Реєстрація Забули пароль?
Головна Новини Он-лайн замовлення публікації Видання Контакти
Публікації в виданнях України    
 

Новини

Емкон оновлює програмне забезпечення "Емкон: Звіт"

На сторінці http://soft.emcon.ua/ua/soft/eczv/download розміщено оновлену версію програмного забезпечення "Емкон: Звіт" (1.10.3).

В новій версії програмного забезпечення "Емкон: Звіт" внесено Додано можливість формувати річну регулярну інформації за 2018 рік та проміжну регулярну інформацію за 2019 рік. Виправлені деякі технічні помилки, виявлені під час експлуатації програмного забезпечення.

Звертаємо, Вашу увагу, що, якщо перед Вами стоїть завдання розкрити річну регулярну інформацію в найближчий час, Ви можете користуватись цією версією програмного забезпечення "Емкон: Звіт" з урахуванням роз'яснення НКЦПФР. В іншому випадку, рекомендуємо дочекатись набрання чинності змінами до Положення та оновлення програмного забезпечення "Емкон: Звіт", у зв'язку з тим, що нова структура річної регулярної інформації може суттєво відрізнятися від існуючої, що призведе до необхідності повторно вносити інформацію.

Для того, щоб оновити програмне забезпечення, необхідно завантажити Пакет для встановлення Емкон: Звіт зі сторінки http://soft.emcon.ua/ua/soft/eczv/download, запустити завантажений файл (EmconZvitInstall.exe) та у вікні із запитом "Змінити/Виправити/Видалити" обрати "Виправити".

Із зауваженнями, питаннями та пропозиціями просимо звертатись до технічної підтримки за адресою електронної пошти support@emcon.com.ua

Повернутись