Реєстрація Забули пароль?
Головна Новини Он-лайн замовлення публікації Видання Контакти
Публікації в виданнях України    
 

Новини

Емкон оновлює програмне забезпечення "Емкон: Звіт"

На сторінці http://soft.emcon.ua/ua/soft/eczv/download розміщено оновлену версію програмного забезпечення "Емкон: Звіт" (1.11.0).

Внесено зміни в частині формування особливої інформації в зв'язку з набранням чинності наказом Голови НКЦПФР від 19.03.2019 №55 Щодо внесення змін до наказу Голови Комісії від 05.11.2015 р. № 219 «Щодо затвердження Опису розділів та схем ХМL файлів електронної форми інформації емітентів цінних паперів відповідно до Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів», затвердженого у зв’язку з набранням чинності рішенням НКЦПФР від 04.12.2018 №854 «Про затвердження Змін до Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів».

Для того, щоб оновити програмне забезпечення, необхідно завантажити Пакет для встановлення Емкон: Звіт зі сторінки http://soft.emcon.ua/ua/soft/eczv/download, запустити завантажений файл (EmconZvitInstall.exe) та у вікні із запитом "Змінити/Виправити/Видалити" обрати "Виправити".

Звертаємо Вашу увагу, що, відповідно до абзацу другого підпункту а) пункту 1 розділу ІІІ Положення про подання адміністративних даних та інформації у вигляді електронних документів до Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку, затвердженого рішенням НКЦПФР від 13.05.2011 №492, вимоги щодо складу, формату та структури регламентованих даних застосовуються відповідно до нормативно-правових актів Комісії, якими такі вимоги визначені, чинних на дату, станом на яку складено такі регламентовані дані. Отже формування особливої інформації, дата вчинення якої передувала 21.03.2019 року, має здійснюватись відповідно до попередньої редакції Опису розділів та схем ХМL файлів електронної форми інформації емітентів цінних паперів.

До уваги приватних акціонерних товариств, 100 відсотків акцій якого прямо або опосередковано належать одній особі (крім товариств, 100 відсотків акцій якого прямо або опосередковано належать державі)! Створення повідомлення про структуру власності не підтримується в програмному забезпеченні Емкон: Звіт. Для створення такого повідомлення Емкон розробляє нове програмне забезпечення, яке стане доступним для використання на наступному тижні та буде розповсюджуватись безкоштовно.

У випадку виникнення проблем із використання програмного забезпечення Емкон: Звіт, а також із зауваженнями, питаннями та пропозиціями просимо звертатись до технічної підтримки за адресою електронної пошти support@emcon.com.ua або за телефонами +380 (44) 456-90-04 (05)

Повернутись