Реєстрація Забули пароль?
Головна Новини Он-лайн замовлення публікації Видання Контакти
Публікації в виданнях України    
 

Новини

Емкон оновлює програмне забезпечення "Емкон: Звіт"

На сторінці http://soft.emcon.ua/ua/soft/eczv/download розміщено оновлену версію програмного забезпечення "Емкон: Звіт" (1.11.5.2).

Оновлення стосується банків та емітентів, які включають до складу річної регулярної інформації посилання на зовнішні файли.

В оновленій версії виправлені технічні помилки в частині формування річної та проміжної регулярної інформації (файлу report.xml) в частині фінансової звітності банків та інформації про зовнішні файли.

Для того, щоб оновити програмне забезпечення, необхідно завантажити Пакет для встановлення Емкон: Звіт зі сторінки http://soft.emcon.ua/ua/soft/eczv/download, запустити завантажений файл (EmconZvitInstall.exe) та у вікні із запитом "Змінити/Виправити/Видалити" обрати "Виправити".

У випадку виникнення проблем із використанням програмного забезпечення Емкон: Звіт, а також із зауваженнями, питаннями та пропозиціями просимо звертатись до технічної підтримки за адресою електронної пошти support@emcon.com.ua або за телефонами +380 (44) 456-90-04 (05)

Повернутись