Реєстрація Забули пароль?
Головна Новини Он-лайн замовлення публікації Видання Контакти
Публікації в виданнях України    
 

Новини

Емкон оновлює програмне забезпечення "Емкон: Звіт"

На сторінці http://soft.emcon.ua/ua/soft/eczv/download розміщено оновлену версію програмного забезпечення "Емкон: Звіт" (1.12.11).

В оновленій версії:
- внесено зміни до особливої, річної та проміжної регулярної інформації у зв’язку з тим, що система приймання інформації НКЦПФР більше не підтримує різні версії інформації (в залежності від періоду дії відповідного наказу щодо опису розділів та схем XML електронної форми у періоді). Відтепер, інформація подається виключно у форматі, встановленому поточною редакцією наказу;
- виправлені деякі помилки, виявлені під час роботи в попередній версії;
- для зручності збережено попередню версію (файл EmconZvit1.12.10.exe в директорії програми), що підтримує попередні формати інформації.

Увага! Зверніть, будь ласка, увагу, що програма автоматично конвертує регулярну інформацію за періоди 2011-2019 року у поточний формат. Рекомендуємо перевірити інформацію, що була конвертована, щодо її повноти та відповідності поточному формату (у разі необхідності її розкриття). Для відкриття, перегляду та редагування регулярної інформації у форматі, в якому її було створено, в директорії програми збережено модуль попередньої версії - EmconZvit1.12.10.exe.

Для того, щоб оновити програмне забезпечення, необхідно завантажити Пакет для встановлення "Емкон: Звіт" зі сторінки http://soft.emcon.ua/ua/soft/eczv/download, запустити завантажений файл (EmconZvitInstall.exe) та у вікні із запитом "Змінити/Виправити/Видалити" обрати "Виправити".

У випадку виникнення проблем із використанням програмного забезпечення "Емкон: Звіт", а також із зауваженнями, питаннями та пропозиціями просимо звертатись до технічної підтримки за адресою електронної пошти support@emcon.com.ua або за телефонами +380 (44) 456-90-04 (05)

Повернутись