Реєстрація Забули пароль?
Головна Новини Он-лайн замовлення публікації Видання Контакти
Публікації в виданнях України    
 

Новини

На офіційному сайті НКЦПФР оприлюднено проєкт рішення НКЦПФР «Про затвердження Порядку скликання та проведення електронних загальних зборів акціонерів»

Проєкт рішення розроблений з урахуванням норм Закону України «Про акціонерні товариства» від 27.07.2022 № 2465-IX, норми якого набирають чинності з 01.01.2023, з метою виконання вимог Закону щодо визначення особливостей порядку скликання та проведення загальних зборів акціонерів шляхом електронного голосування (електронних загальних зборів).

У проєкті Порядку скликання та проведення електронних загальних зборів акціонерів для проведення таких зборів не передбачається спільна присутність на них акціонерів (їх представників), зазначені збори проводяться виключно шляхом електронного заочного голосування акціонерів з використанням авторизованої електронної системи. У проєкті Порядку визначаються етапи скликання та проведення електронних загальних зборів, регулюється порядок взаємодії акціонерів (їх представників), емітента та авторизованої електронної системи під час скликання та проведення таких зборів. Запропонований Порядок має набрати чинності з 01 січня 2024 року, як це передбачено Законом.

Ознайомитись з текстом проєкту рішення можна за посиланням https://www.nssmc.gov.ua/document/?id=13299613

Повернутись