Реєстрація Забули пароль?
Головна Новини Он-лайн замовлення публікації Видання Контакти
Публікації в виданнях України    
 

Новини

Емкон оновлює програмне забезпечення "Емкон: Звіт"

На сторінці http://soft.emcon.ua/ua/soft/eczv/download розміщено оновлену версію програмного забезпечення "Емкон: Звіт" (1.12.12).

В оновленій версії додано можливість створювати річну регулярну інформацію за 2022 рік та проміжну регулярну інформацію за 2023 рік.

Увага! Зверніть, будь ласка, увагу, що програма автоматично конвертує регулярну інформацію за періоди 2011-2019 років у поточний формат. Рекомендуємо перевірити інформацію, що була конвертована, щодо її повноти та відповідності поточному формату (у разі необхідності її розкриття). Для відкриття, перегляду та редагування регулярної інформації у форматі, в якому її було створено, в директорії програми збережено модуль попередньої версії - EmconZvit1.12.10.exe.

Для того, щоб оновити програмне забезпечення, необхідно завантажити Пакет для встановлення "Емкон: Звіт" зі сторінки http://soft.emcon.ua/ua/soft/eczv/download, запустити завантажений файл (EmconZvitInstall.exe) та у вікні із запитом "Змінити/Виправити/Видалити" обрати "Виправити".

У випадку виникнення проблем із використанням програмного забезпечення "Емкон: Звіт", а також із зауваженнями, питаннями та пропозиціями просимо звертатись до технічної підтримки за адресою електронної пошти support@emcon.com.ua або за телефонами +380 (44) 456-90-04 (05)

Повернутись