Реєстрація Забули пароль?
Головна Новини Он-лайн замовлення публікації Видання Контакти
Публікації в виданнях України    
 

Новини

Компанія "Емкон" запрошує взяти участь семінарі на тему "Проведення загальних зборів акціонерів акціонерних товариств відповідно до Закону України "Про акціонерні товариства" та розкриття інформації емітентами цінних паперів в 2012 році", який відбудеться 15.03.2012 року в м. Полтаві.

Семінар проводиться за участі фахівців Полтавського територіального управління Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку

Відповідно до Закону України "Про акціонерні товариства" всі акціонерні товариства повинні провести річні загальні збори до 30 квітня наступного за звітним року. При цьому, незалежно від того, чи привело акціонерне товариство свою діяльність у відповідність до Закону України "Про акціонерні товариства", чи ні, загальні збори повинні бути проведені відповідно до цього Закону.

Також, 30 грудня 2011 року набуло чинності Рішення ДКЦПФР від 20.10.2011 р. № 1482, згідно якого встановлено однакові вимоги щодо розкриття інформації усіма акціонерними товариствами.

На семінарі розглядатимуться порядок, проблемні питання та практичні аспекти скликання та проведення річних загальних зборів акціонерів відповідно до Закону України "Про акціонерні товариства", а також нові вимоги щодо розкриття інформації на фондовому ринку, практичні аспекти підготовки річної регулярної інформації, поради щодо усунення типових помилок при розкритті регулярної інформації та недопущення в подальшому, відповідальність за правопорушення на ринку цінних паперів.

Семінар базується на багаторічному практичному досвіді доповідачів та спрямований на оновлення та доповнення знань представників акціонерних товариств, учасники семінару зможуть отримати персональні консультації щодо конкретних ситуацій в акціонерних товариствах, обмінятися досвідом зі своїми колегами - учасниками семінару.

Адреса проведення семінару: м. Полтава, вул. Червоноармійська, 3, Полтавська облспоживспілка, конференц-зала на 3 поверсі
Початок реєстрації учасників: 15 березня 2012 року о 10:30.
Початок: 15 березня 2012 року о 11:00.
Вартість участі – 570 грн.
Для двох та більше учасників від одного підприємства - знижка 15%.
Учасникам попередніх семінарів - додаткова знижка 5%.

Для участі в семінарі, будь ласка, зареєструйтесь в Емкон.ID та заповнить анкету на нашому сайті.

Будемо раді, якщо Ви приєднаєтеся до учасників нашого семінару!

З пропозиціями та запитаннями звертайтесь до Дарменко Олени Анатоліївни
за тел. +380 (44) 379-16-72, 379-16-73
e-mail: seminar@emcon.com.ua
або до Кривоносової Оксани Володимирівни
за тел. +380 (5322) 7-45-96 +380 (5322) 7-45-96

Повернутись