Реєстрація Забули пароль?
Головна Новини Он-лайн замовлення публікації Видання Контакти
Публікації в виданнях України    
 

Новини

НКЦПФР оприлюднила наказ від 07.02.2013 №74, яким затверджуються описи розділів та схеми ХМL-файлів електронної форми інформації емітентів цінних паперів відповідно до Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів

Сьогодні НКЦПФР оприлюднила наказ від 07.02.2013 №74 "Щодо опису розділів та схем ХМL-файлів електронної форми інформації емітентів цінних паперів відповідно до Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів", яким затвердила описи розділів та схеми ХМL-файлів електронної форми інформації емітентів цінних паперів відповідно до Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів. Таким чином, емітенти цінних паперів мають подавати електронні форми квартальної (за 4 квартал 2012 року та наступні) та річної (за 2012 рік та наступні) регулярної інформації у вигляді відповідних ХМL-файлів.

Крім того, очікується також оприлюдення наказу, яким буде затверджено описи розділів та схеми ХМL-файлів фінансової звітності.

Оновлення програмного забезпечення Емкон:Звіт, в якому будуть враховані вимоги наказу від 07.02.2013 №74 щодо квартальної інформації, очікується в п'ятницю, 15 лютого. Оскільки дане оновлення буде стосуватись лише формування файлу електронної форми квартальної інформації для її подання до НКЦПФР, емітенти, які готують квартальну регулярну інформацію, можуть продовжувати користуватись поточною версією для підготовки інформації за 4 квартал 2012 року.

Повернутись