Реєстрація Забули пароль?
Головна Новини Он-лайн замовлення публікації Видання Контакти
Публікації в виданнях України    
 

Новини

До програмного забезпечення "Емкон: Звіт" внесено зміни, що стосуються формування регулярної річної інформації в форматі xml

На сторінці http://soft.emcon.com.ua/ua/eczv/download розміщено нову версію програмного забезпечення "Емкон: Звіт" (1.5.4).

Оновлена версія дозволяє формувати регулярну річну інформацію в форматі xml в зв'язку зі змінами, внесеними:

  • Рішення НКЦПФР від 20.11.2012р. №1632 «Про затвердження змін до Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів», яке набрало чинності 22.01.2013 року
  • Наказом Голови НКЦПФР від 07.02.2013р. №74 «Щодо опису розділів та схем ХМL - файлів електронної форми інформації емітентів цінних паперів відповідно до Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів»
  • Наказом Голови НКЦПФР від 12.02.2013р. №86 «Щодо складу та опису полів (розділів) та схем ХМL - файлів електронної форми фінансової звітності»

Для того, щоб оновити програмне забезпечення, необхідно завантажити Пакет для встановлення Емкон: Звіт зі сторінки http://soft.emcon.com.ua/ua/eczv/download, запустити завантажений файл (EmconZvitInstall.exe) та у вікні із запитом "Змінити/Виправити/Видалити" обрати "Виправити".

Після оновлення в папці з файлами інформації буде формуватися файл Report.xml. Розміщувати на сайті stockmarket.gov.ua та подавати до Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку необхідно тільки цей файл.

УВАГА! Після оновлення програмного забезпечення необхідно перевірити наступні поля регулярної річної інформації:

  • Титульний аркуш – "Організаційно-правова форма"
  • Інформація про осіб, послугами яких користується емітент – "Організаційно-правова форма"
  • Інформація про випуски акцій – "Тип цінного паперу", "Форма існування та форма випуску"
  • Інформація про облігації емітента (процентні, дисконтні, цільові) - "Форма існування та форма випуску"
  • Інформація про інші цінні папери, випущені емітентом (випуск яких підлягає реєстрації) (крім іпотечних облігацій, іпотечних сертифікатів, сертифікатів ФОН) – "Вид цінних паперів"
  • Інформація про похідні цінні папери – "Вид похідних цінних паперів", "Різновид похідних цінних паперів"
  • Інформація щодо виданих сертифікатів цінних паперів: замовлені бланки сертифікатів інших цінних паперів – "Вид цінного паперу"; видані власникам сертифікати інших цінних паперів – "Вид цінного паперу"; видані власникам у звітного періоду сертифікати інших цінних паперів – "Вид цінного паперу".
  • Відомості щодо особливої інформації та інформації про іпотечні цінні папери, що виникала протягом періоду – "Вид інформації"
  • Інформація про випуски іпотечних облігацій – "Вид іпотечної облігації"
  • Інформація про випуски іпотечних сертифікатів – "Різновид іпотечного сертифіката"
  • Інформація про випуски сертифікатів ФОН – "Форма існування та форма випуску"

Наказом Голови НКЦПФР від 07.02.2013р. №74 не передбачені структура файлів електронної форми інформації емітентів облігацій місцевих позик, а також поле для аудиторського висновку емітентів, які здійснили приватне (закрите) розміщення цінних паперів, а також приватних (закритих) акціонерних товариств, які не здійснювали публічне (відкрите) розміщення цінних паперів, крім публічних акціонерних товариств, які здійснили приватне (закрите) розміщення цінних паперів. НКЦПФР планується затвердження змін до даного наказу. Слідкуйте, будь ласка, за оновленням програмного забезпечення.

Повернутись