Реєстрація Забули пароль?
Головна Новини Он-лайн замовлення публікації Видання Контакти
Публікації в виданнях України    
 

Новини

До програмного забезпечення "Емкон: Звіт" внесено важливі зміни, що стосуються формування регулярної річної інформації в форматі xml

На сторінці http://soft.emcon.com.ua/ua/eczv/download розміщено нову версію програмного забезпечення "Емкон: Звіт" (1.5.5).

Оновлене програмне забезпечення включає зміни, пов'язані із затвердженням Наказу Голови НКЦПФР від 15.03.2013р. №163 «Щодо опису розділів та схем ХМL - файлів електронної форми інформації емітентів цінних паперів відповідно до Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів»:

  • додано формування річної інформації емітентів облігацій місцевих позик в форматі XML
  • додано форму для заповнення аудиторського висновку емітентами, які здійснили приватне (закрите) розміщення цінних паперів, а також приватними (закритими) акціонерними товариствами, які не здійснювали публічне (відкрите) розміщення цінних паперів, крім публічних акціонерних товариств, які здійснили приватне (закрите) розміщення цінних паперів.

З текстової форми регулярної річної інформації прибрано друк приміток до річної фінансової звітності при заповненні звітності за міжнародними стандартами.

Для того, щоб оновити програмне забезпечення, необхідно завантажити Пакет для встановлення Емкон: Звіт зі сторінки http://soft.emcon.com.ua/ua/eczv/download, запустити завантажений файл (EmconZvitInstall.exe) та у вікні із запитом "Змінити/Виправити/Видалити" обрати "Виправити".

Звертаємо Вашу увагу на те, що відповідно до п.3 Наказу Голови НКЦПФР від 15.03.2013р. №163 електронна форма річної інформації складається з файлів Report.xml та Protokol.pdf. Protokol.pdf - Файл копії(й) протоколу(ів) загальних зборів емітента, що проводились у звітному році (для акціонерних товариств). Файл не надається емітентами, які здійснили приватне (закрите) розміщення цінних паперів, а також приватними (закритими) акціонерними товариствами, які не здійснювали публічне (відкрите) розміщення цінних паперів, крім публічних акціонерних товариств, які здійснили приватне (закрите) розміщення цінних паперів. Файл також не надається емітентами, які не проводили у звітному році загальних зборів емітента.
Окрім цього в даному Наказі немає пояснень стосовно того, якими емітентами заповнюється розділ AUDIT ("Інформація щодо аудиторського висновку").

Повернутись